پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۰۴
۱۴ بازديد
۰ ۰
همانطور که در بخش ‌های قبلی نیز اشاره کردیم انواع لوله مانیسمان دارای ابعاد مشخص و دقیقی می ‌باشند. در واقع تمامی لوله‌ های مانیسمان، ضخامت یا رده ‌ای مشخص دارند و در رده‌ های متعدد و مشخصی تولید می ‌شوند. رده‌ بندی ابعاد لوله مانیسمان بدین صورت می ‌باشد:
1. این لوله‌ ها مطابق با استاندارد ANSI B36، رد ه‌بندی می ‌شوند .
2. لوله ‌ها مطابق با استاندارد ANSI، طبق فرمول کلی رده ‌بندی می ‌شوند.
3. لوله ‌ها طبق وزن به سه دسته استاندارد، سنگین و فوق سنگین رده ‌بندی می ‌شوند.
البته بهتر است بدانید که تمامی لوله ‌های مانیسمان در شاخه ۶ و ۱۲ متری تولید شده و قطری بین ۲/۱ الی ۳۶ میلیمتر دارند. بهتر است بدانید که وزن لوله ‌های مانیسمان با توجه به طول و قطر و ضخامت آن ها متغیر خواهد شد.

مراحل تولید انواع لوله مانیسمان

حال بهتر است مراحل تولید انواع لوله مانیسمان را برای شما همراهان عزیز شرح دهیم تا بیشتر با این لوله آشنا شوید. به طور کلی مراحل تولید لوله‌ های مانیسمان مراحلی ساده و راحت می‌ باشد. چرا که ورق ‌های فلزی در سایز های مختلفی برش داده شده و بعد از استوانه ‌ای شدن به مرحله جوشکاری می ‌رسند. اما این سوال برای همه افراد وجود دارد که چگونه لوله ‌های مانیسمان بدون درز ساخته می ‌شوند؟ در جواب این سوال باید گفت که تمامی لوله های مانیسمان با تکنیکی به نام تکنیک بیرون آمدگی یا استراتینگ تولید می ‌شوند.
1. مرحله اول، مواد اولیه برای لوله مانیسمان می ‌باشد. مواد اولیه نیز برای ساخت لوله‌ های مانیسمان، شمش فولادی و مقاطع چهارگوش فولادی می‌ باشد. در این مرحله شما شمش و یا همان مقاطع چهارگوش را وارد کارخانه کنید. شما به عنوان تولید کننده باید در مورد ضخامت و تمامی مشخصات ظاهری لوله ‌های مانیسمان اطلاعات کافی داشته باشید و استاندارد دلخواه خود را برای ساخت آن انتخاب کنید.
2. مرحله دوم برای ساخت لوله مانیسمان، برش و گرمادهی شمش می‌ باشد. شما شمش را وارد خط تولید می ‌کنید و در سایز های مخصوص برش می ‌دهید. باید کوره های قوسی شمش ‌ها را گرم کرده و آنقدر حرارت دهند تا گرم شوند و امکان شکل دهی به شمش داده ‌شود. در این مرحله از سنبه کاری استفاده می ‌کنیم تا شمش ‌ها شکل لوله را به خود بگیرند.
3. مرحله سوم، مرحله تابگیری می ‌باشد. تاب گیری یعنی تنظیم کردن سر و ته شمش. در واقع ما در شکل و شمایل شمش را به لوله تغییر داده‌ اید و آن کار های پایانی را روی لوله انجام دهید. در این بخش است که شما می ‌توانید سایز و ابعاد لوله را بنا به سفارش مشتری تغییر دهید.
4. مرحله چهارم و آخر، تکمیل تولید و بسته‌ بندی لوله ‌ها می‌ باشد. شما در این مرحله لوله ‌ها را به مرحله تست و بازرسی می ‌رسانید و ضایعات و محصولات بی‌ کیفیت را دور می ‌ریزید. در نهایت نیز تمامی محصولات باکیفیت را بسته ‌بندی می‌ کنید.
بهتر است بدانید که با پیشرفت فولادسازی برای تولید لوله ‌های مانیسمان از روش ریخته ‌گری نیز استفاده می ‌کند. در واقع برای تولید انواع لوله مانیسمان از روش ریخته ‌گری پاششی یا گریز از مرکز نیز استفاده خواهد شد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.