جمعه ۰۲ آذر ۰۳
۷ بازديد
۰ ۰
ویژگی های چکش برقی

چکش برقی ها از لحاظ کارایی و بسته به نیاز تکنسین تخریب به سه نوع تقسیم می شوند که از لحاظ کارایی شبیه به هم هستند اما هر گدام یک ویژگی اضافه یا کم تر نسبت به یک دیگر دارند. انواع چکش برقی از لحاظ ویژگی های فنی به دسته های زیر تقسیم بندی می شوند:
چکش برقی های معمولی (ضربه زن)
چکش برقی های چرخشی ضربه ای
چکش برقی های سه حالته (ضربه ای ساده – چرخشی ساده – چرخشی ضربه ای)
در بالا چکش برقی ها از لحاظ ویژگی های فنی و کارایی تقسیم بندی شدند. حالا می خواهیم این وسیله ها را از لحاظ ویژگی های ظاهری مانند وزن و ابعاد مورد بررسی و دسته بندی قرار دهیم.
این وسیله‌ها از لحاظ ویژگی وزن و سایز بندی به طور میانگین به 5 تا 32 کیلو گرم تقسیم می شوند و مسلما سایز هر وسیله نسبت مستقیمی با وزن آن دارد. با توجه به نیاز و پروژه ای که قرار است تخریب شود باید در انتخاب وزن و اندازه چکش برقی دقت شود، برای مثال در کار های سبک تر نیازی به استفاده از چکش برقی های بزرگ و با توان بیش تر نیست و یک چکش برقی سبک می تواند دقت و ظرافت کار شما را بالا تر برده.
همچنین در تخریب های بزرگ تر مسلما چکش برقی کوچک و سبک جواب گو نمی باشد و حتما باید سراغ چکش برقی بزرگ تری جهت انجام عمل تخریب رفت. پس برای تخریب مناسب و گرفتن نتیجه بهتر در کار باید از این وسیله‌ مناسب با تخریب آن سازه استفاده نمود تا بازدهی بالا تر رود.
به طور کلی از لحاظ ویژگی های وزنی و اندازه ای به دسته های زیر تقسیم می شوند که معمولا جهت تخریب های مشخص شده به کار گرفته می شوند و مناسب تر هستند.

1) چکش برقی های 5 تا 7 کیلویی
این دسته از این وسیله‌ ها از سبک ترین انواع چکش برقی به شمار می روند و معمولا برای تخریب انواع سرامیک، کاشی، دیوار های نازک، پروژه های سبک و ظریف به کار برده می شود

2) چکش برقی 10 کیلویی
این نوع از چکش برقی ها که یک درجه نسبت به گروه سبک تر این وسیله ها ها قدرت تخریب بیش تری دارد برای تخریب بلوک ، دیوار های آجری، دیوار های بتنی، بلوک، سنگ نما ها و … کاربرد دارد و مناسب می باشد.

3) چکش برقی 15 تا 17 کیلویی
همان طور که می شود از وزن این دسته از این وسیله‌ ها پیدا است، می توان حدس زد که این دسته برای کار های نیمه سنگین که نیاز به قدرت بیش تری برای تخریب دارند استفاده نمیود. عملیاتی همانند تخریب سقف، تخریب دیوار های آجری، تخریب انواع سنگ، سرامیک های مختلف ساختمانی و …

4) چکش برقی های 29 تا 32 کیلو گرم
این نوع از چکش برقی ها که سنگین ترین دسته هستند برای عملیات سنگین و فوق سنگین با رتبه سختی خیلی بالا مناسب هستند. در تخریب انواع آسفالت، تیرچه بلوک، سقف های بتنی، سقف کامپوزیت و دیگر سازه های با مقاومت بالا از این دسته چکش برقی های سنگین استفاده می شود تا بتوان نتیجه مطلوب گرفت.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.